Astroloji Kaderin Yorumlanmasıdır.

Yıldız ilmi, her şeyden öte kendimizi bilme yolunda önemli bir yerdedir, kader düşünceden oluşur, eylem kaderi gerçekleştirir, iyi düşünen, kendini iyi tanıyan eylemlerini ona göre ayarlar.Astroloji bu bağlamda gerek iç gerekse dış dünyamıza ilişkin yaşamın içine dâhil olmuş her olayda, öncesi ve sonrasında nasıl hareket etmeliyiz,yaşamımızı nasıl huzurun merkezi yapabiliriz,ilkel duygularımızdan nasıl arınır, insan-ı kâmil olmaya ne kadar yakınlaşabiliriz gibi soruların anahtarıdır.


“Bu da geçer YA HU” nun öncesindeki geçiş süresinin değerlendirilmesidir. Biz kimiz, kumaşımız ne, malzememiz ne kadar, bizden ne çıkar ne çıkmaz bunun bilincine varmamızı sağlar. 

 

Yıldızlar rehberdir, çoğu zaman incir çekirdeğini bile doldurmayan şeylere öyle çok üzülürüz ki, bazen yaşam dayanılmaz bir hal olur, işin içinden bir türlü çıkamadığımız sorunlar, durumlar olur, insanoğlu tahammülsüzdür, sabrı bilmez sabrettiğini düşünür, rıza göstermez razı olduğunu düşünür, astroloji sabrı ve rızayı öğretir, tahammülü öğretir, iç dünya ile ilgilidir, iç dünyasını iyi tanıyan dış dünyada niçin korksun niçin başarısız olsun. İç dünyasını iyi döşeyen, düzenleyen, tanıyan bilen yaşamın getirdiklerine karşı niçin krize girsin.

 

Âlem vesileler zinciridir, bize bahş edilmiş akıl ve irade ile yaşamımızı koordine etmede, boşa kürek çekmemek için, astroloji vesile oluyor çoğu yerde, doğru zaman, doğru seçim ve doğru adım...


Elif Hece ÖZTÜRK







Sayaç
best free website hit counter
Şu an sitede 53 Online Ziyaretçi bulunmaktadır.